Reviews

Madeleine is een geweldige lerares! Haar lessen zijn ontzettend goed voorbereid en gestructureerd, maar ook altijd heel gezellig. Naast grammatica en vocabulair legt ze ook taalverschillen tussen verschillende Spaanstalige landen uit, vertelt ze over Latijns Amerikaanse en Spaanse cultuur, en gebruikt ze leuke extra's als stukjes uit films en Spaanse popmuziek. Ik zou haar iedereen aanbevelen. 

Charlotte Crokett

Spaans is een prachttaal. Om me verder te verdiepen in deze taal, heb ik Madeleine gevraagd om me hier mee te helpen. Geduldig, goed voorbereid en op heel natuurlijke manier begeleidt ze je les voor les naar een volgend niveau Spaans. Ze weet op een heel informele wijze te motiveren, bij te sturen en te corrigeren, waardoor je onbewust steeds beter wordt in de taal en niet bang bent fouten te maken. Naast de officiële lesstof die wordt doorgenomen, stuurt ze ook muziek, video’s of artikelen op die in je interessegebied liggen, zodat je nog eenvoudiger en leuker leert. Ik beveel haar van harte aan! 

Ewout Jonker

Ik was op zoek naar een native Spaanse docent voor privé les en had geen betere keuze kunnen maken! Ik wilde me graag verder verbeteren in het Spaans waar Madeleine fantastisch bij helpt. Zij kijkt samen met jou wat nodig is en waar je je in wilt verbeteren. Ook als je wilt beginnen met Spaans leren zou ik absoluut voor haar kiezen. De lessen zijn altijd goed voorbereid, informeel en erg gezellig! Ze motiveert je en stuurt bij. Ook komt cultuur aan bod en stuurt ze je na de les leuke video’s en muziek om thuis naar te kijken. Ik beveel Madeleine dan ook zeker aan!

Esther Kuipers